Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Uw hond mag mee

Wij weten hoe leuk het is om je huisdier mee op vakantie te nemen. Hoeve de Linde biedt niet alleen voor mensen een aangenaam onderkomen, ook uw hond kan bij ons genieten van een heerlijke vakantie. Vaak liepen wij tegen de teleurstelling aan dat we een mooi onderkomen hadden gevonden en dat er vervolgens geen honden werden toegelaten. Wij van Hoeve de Linde willen dit dus anders doen, maar dat kan niet zonder een paar goede afspraken met het baasje.

Honden die bij ons te gast zijn:
- Kunnen hun baas goed gehoorzamen.
- Laten de andere gasten met rust (niet iedereen houdt van honden).
- Doen hun behoefte buiten het terrein van de Hoeve.
- Laten het interieur van de vakantiewoning heel.
- Nemen geen kleine vriendjes mee in hun vacht.

Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde

Het is verstandig uw hond voordat u naar Limburg komt te behandelen met een anti vlooien/teken middel. Lange boswandelingen kunnen teken op uw hond achterlaten met onaangename gevolgen voor uw huisdier. Omdat we na het verblijf van uw huisdier de vakantiewoning extra goed reinigen (sommige mensen zijn allergisch voor huisdieren) rekenen wij extra kosten voor hun verblijf:
Alle rassen € 19,95 per verblijf.

In de directe omgeving van de hoeve lopen diverse wandelpaden waar u met uw hond heerlijk kunt wandelen. Direct langs de hoeve loopt het Lindepad, een ideale plek om uw hond 's ochtends en 's avonds uit te laten en wat ook heel fijn is, hier mag uw hond vrij lopen.

Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde Uw hond mag mee naar Hoeve de Linde

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️