Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Vakantievoorpret


GPS Wandelingen

Foto's van de wandeling GPS route 1Marcel & Marloes maken regelmatig wandelingen samen met hun hond Sophie door de natuur rondom Hoeve de Linde. Om ook jou mee te laten genieten leggen zij de wandelingen vast in hun GPS. Het GPX bestand van de wandeling kun je makkelijk downloaden en zo gebruiken voor je eigen GPS of smartphone. Je hebt hiervoor een app nodig op je telefoon, wij gebruiken de gratis app Bergfex toeren & gps. In de komende tijd kun je nog meer wandelingen verwachten op deze plek. 

Het start- en eindpunt van de wandelingen is de gasterij hier op Hoeve de Linde waar je onder het genot van huisgemaakte lekkernijen je wandeling kunt voorbereiden of nog even heerlijk kunt nagenieten van je tocht.


Grenslandroute nummer 1
Geniet van de vele vergezichten tijdens deze Grenslandroute nummer 1. De wandeling is 18.2 km (ca. 4 uur stappen) en loopt door België en Nederland langs de grensstreek. Onderweg kom je zelfs het zinkviooltje tegen. Neem rustig de tijd want deze wandeling bied vele mooie plekjes voor een rustmoment. Vooral een bezoek aan de kloostertuin in Moresnet Chapelle mag niet ontbreken!


Wandeling 11,5 km
Je wandelt langs de Nederlands Belgische grens en doorkruist het Vijlener bos. De wandeling is 11,5 kilometer (ca. 2,5 uur).


Wandeling 12 km
Je wandelt een groot deel van de route aan de bosrand met prachtige vergezichten over België. Via het Belgische dorpje Gemmenich waar je in vier talen kan worden aangesproken loop je weer terug naar de hoeve. Deze wandeling is 12 kilometer en staat garant voor ca. 3 uur heerlijk stapplezier.


Over de Bokkebusj 2,25 km
Weinig tijd, geen zin in een lange wandeling maar wel even een lekkere frisse neus halen? Dan is dit een perfect wandelingetje waar je alles van ons prachtige Limburgse landschap terug vindt, vergezichten, vakwerkhuisjes, heuvels, natuur, flora en fauna. En dat alles in onze achtertuin, halverwege de wandeling heb je een panorama uitzicht richting de hoeve. Denk er een mooie lijst omheen en het kan zo aan de muur. Deze wandeling is 2,25 kilometer en duurt ongeveer een half uurtje.

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️