Op vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Boek je verblijf in het Roodborstje op Hoeve de Linde in Vaals  Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals

Scharrelend over het binnenplein, elk hoekje en gaatje inspecterend. Het roodborstje heeft dit appartement gekozen als veilige thuisbasis.

Het Roodborstje biedt plaats aan 2 personen. Het leven speelt zich af op de begane grond. Via de hal waar de jassen en de wandelschoenen kunnen worden achtergelaten bereik je de woonkamer. In de woonkamer staat een LCD-TV. De 2 en 3 zits bank en de ronde eethoek maken het geheel compleet. Het uitzicht vanuit het appartement is in de richting van het dal en drielandenpunt.

De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, gaskookstoestel, Senseo koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker. Wij zorgen ervoor dat, voor uw aankomst de koelkast aan staat, zodat u direct hier gebruik van kunt maken. Potten en pannen evenals bestek en kopjes/glazen zijn in voldoende mate aanwezig.
Het toilet/badkamer zijn tevens via de hal te bereiken. De 2 persoons slaapkamer (met 2 comfortabele boxspringbedden van 90x2.10) is tevens op de begane grond te vinden. Zeker voor wie wat lastig te been is, biedt dit een uitkomst.

Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals  Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals Vakantie op Hoeve de Linde in Vaals


Terug naar overzicht alle woningen ↵

 Waan je in de Toscane of Provence, een heerlijk stukje buitenland binnen handbereik in eigen land! Boek hier je verblijf op Hoeve de Linde ♥️